Το “Thea Serifos” συνδυάζει την κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα της χτιστής αρχιτεκτονικής με την ηρεμία του φυσικού περιβάλλοντος και την επαγγελματική αλλά και φιλική εξυπηρέτηση, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη και χαλαρωτική διαμονή.

Το κατάλυμά μας βρίσκεται στα Λειβαδάκια Σερίφου (κέντρο-απόκεντρο) μόλις 2-3′ λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι της Σερίφου. Επίσης στο λιμάνι θα συναντήσετε σούπερ μάρκετ, καφετέρειες, μπαρ, εστιατόρια.

Το “Thea Serifos” είναι μια ανάσα από την παραλία Λειβαδάκια με την εκπληκτική της αμμουδιά, οργανωμένη με beach bar και εστιατόρια. Η απόσταση του καταλύματος από την χώρα είναι 10′ λεπτά με μεταφορικό, ενώ όπιος θέλει να απολαύσει τη διαδρομή με τα πόδια μέσα από τα γραφικά κυκλαδίτικα πλατύσκαλα θα χρειαστεί περίπου 20-25′ λεπτά.

Όλα μας τα δωμάτια έχουν ιδιωτική είσοδο και τα περισσότερα από αυτά εκπληκτική θέα στο Αιγαίο πέλαγος. Τα δίκλινα δωμάτια είναι στο ισόγειο, κάθε ένα από αυτά με χτιστή πεζούλα και τα τρίκλινα δωμάτια στον επάνω όροφο με μπαλκόνι και φανταστική θέα στη θάλασσα.

Σημείωση: Ο πελάτης πληρώνει κατά την άφιξή του.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παροχές

theaserifos.gr

 

Ανακαλύψτε τη Σέριφο